dtp-na-lvivschini-kilkist-postrazhdalikh-zrosla-do-ponad-30

ДТП на Львівщині: кількість постраждалих зросла до понад 30

 • 472627 переглядiв

КИЇВ. 18 січня. УНН. Кількість постраждалих внаслідок зіткнення вантажного автомобіля “МАН” та автобуса “БАЗ” зросла до понад 30. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає УНН.

Деталі

Зазначається, що двоє людей перебувають у важкому стані.

"Точну цифру постраждалих наразі назвати не можу, оскільки 21 людину у медзаклади доправили каретами швидкої медичної допомоги, ще орієнтовно 10 осіб допомогли доправити люди, які проїжджали повз місце аварії. На момент аварії в автобусі перебували 38 пасажирів", - сказав Козицький.

Рух на ділянці дороги ускладнений. На місці ДТП працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, також вирішується питання правової кваліфікації події.

"Дякую фахівцям Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, ГУ Нацполіції у Львівській області, патрульній поліція Львівської області за швидке реагування. Дякую також усім небайдужим людям, які допомогли довезти у лікарні постраждалих", - додав голова ОВА.

Доповнення

Раніше стало відомо, що біля селища Гамаліївка, що неподалік від Львова, зіштовхнулися автобус та вантажівка. Багато з тих, хто перебував у маршрутці, звернулися до медичних закладів із травмами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП