dtp-za-uchasti-holovy-brovarskoi-rda-maibozhenka-v-politsii-rozpovily-podrobytsi

ДТП за участі голови Броварської РДА Майбоженка: в поліції розповіли подробиці

 • 25501 переглядiв

Голова Броварської райдержадміністрації збив чотирьох пішоходів, у тому числі дитину, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння. У поліції повідомили подробиці.

Під Києвом голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості, серед них - дитина. Про це повідомляє поліція Київщини, передає УНН.

Поліція Київщини встановлює обставини ДТП за участю посадовця районної військової адміністрації. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. У результаті четверо людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих - дитина 

- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що перевірка на прилад Драгер на вміст алкоголю у водія показала 2,31 проміле. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

Під Києвом голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході.

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко, реагуючи на інформацію про ДТП, яке влаштував Майбоженко, заявив, що його буде звільнено.