dvokimnatna-kvartira-u-skandinavskomu-mistechku-koshtuye-vid-25-tis-dol

Двокімнатна квартира у скандинавському містечку коштує від 25 тис. дол.

 • 8936 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Двокімнатна квартира в одному з найбільших житлових комплексів України - ЖК “Scandia” - коштує 642 тис. грн, що еквівалентно приблизно 25 тис. дол. за курсом НБУ, повідомляє УНН.

За такі кошти забудовник пропонує квартиру загальною площею 57,58 квадратних метрів (житлова площа — 32,54 квадратних метрів, кухня — 10,08 квадратних метрів).

Проект ЖК “Scandia” загалом передбачає 100 житлових будинків, які будуть вводитися в експлуатацію почергово. На першому етапі буде введено 492 квартири: 251 однокімнатних, 175 двокімнатних та 66 трикімнатних. При цьому квартири на першому поверсі матимуть власну терасу, а на останньому — висота стель досягатиме 6 метрів.

Житловий комплекс є прикладом втілення світового тренду комплексної забудови районів. Згідно з проектом, на території комплексу, окрім житлових будинків, буде власна масштабна інфраструктура, включаючи окремий торгово-офісний центр, дитячі садки, школи, стадіони, парк з озером, амфітеатр для концертів та інше.

Згідно із затвердженим в "Діпромісто" планом забудови житлового комплексу, в 100 житлових будинках ЖК "Scandia" поселиться близько 17,5 тисячі людей, що є оптимальним згідно з нормами ДБН.

Більш детальну інформацію про ЖК “Scandia” можна дізнатися на сайті компанії або у відділі продажів за адресою: м.Бровари, вул. Богунська.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу