dzho-bayden-ta-ursula-fon-der-lyayen-ogovorili-dopomogu-ukrayini-ta-posilannya-sanktsiynogo-tisku-proti-rf

Джо Байден та Урсула фон дер Ляєн оговорили допомогу Україні та посилення санкційного тиску проти рф

 • 1125573 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Президент Соединенных Штатов Америки Джо Байден и голова Єврокомиссії Урсула фон дер Ляйєн застрілися в Белом доме и поговорили о поддержкі України и прідію рф, передає УНН на сторінку в Твитер фон дер Ляйєн.

Цитата

"Ми продовжуватимемо підтримувати Україну та зменшуватимемо здатність Росії вести війну. Ми посилюємо дотримання наших санкцій, щоб запобігти ухиленню та обходу. Ми маємо порушити маршрути постачання, які продовжують живити російську військову машину, та накласти санкції на причетних до цього", - написала голова Єврокомісії.

Доповнення

Видання CNN повідомляє, що під час зустрічі Президент США та голова Єврокомісії пообіцяли Україні "безпечну, економічну та гуманітарну підтримку" стільки, скільки це необхідно.

"Ми, як і раніше, віддані наданню та мобілізації міжнародної підтримки, у тому числі з боку приватного сектору, для забезпечення економічної стабільності України", - заявили Байден і фон дер Ляйєн.

Також лідер США та голова Європейської комісії відзначили про їхню єдність та непохитну підтримку України.

"Путін думав, що розділить нас, але ми єдині більше, ніж будь-коли. Ми єдині в нашій непохитній підтримці України стільки, скільки потрібно", - йдеться у їхній спільній заяві.

 

Мы будем продолжать поддерживать Украину и уменьшать способность России вести войну.

Мы усиливаем соблюдение наших санкций, чтобы предотвратить уклонение и обход.

Мы должны нарушить маршруты снабжения, которые продолжают питать российскую военную машину, и наложить санкции на причастных к этому. pic.twitter.com/7p55eyWZHl

— Урсула фон дер Ляйен (@vonderleyen) 10 марта 2023 г.

Українські Національні Новини

Політика