dzhoshua-otsiniv-shansi-usika-u-supervazhkiy-vagoviy-kategoriyi

Джошуа оцінив шанси Усика у суперважкій ваговій категорії

 • 17337 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Абсолютний чемпіон світу у суперважкій ваговій категорії британець Ентоні Джошуа прокоментував перспективи підняття у ваговій категорії українського абсолютного чемпіона у першій важкій категорії Олександра Усика, повідомляє УНН з посиланням на BoxingeScene.

"Усик зможе процвітати в супертяжах, якщо правильно буде підніматися в вазі. Зараз цей дивізіон відрізняється від часів, коли виступали Мухаммед Алі і Роккі Марчіано. Раніше такі хлопці, як я, Уайлдер, Ф'юрі, були часто незграбні. Зараз наша координація краща, у нас є удар, ми сильні. Але Усик повинен правильно піднятися у вазі і зрозуміти, що хлопці вагою 108-114 кг б'ють дуже боляче", - заявив британець.

Також Джошуа відзначив, що одних навичок Усику не вистачить у супертяжах.

"У дивізіон суперважкої ваги не вистачить одних навичок. Він базується на силі волі. Я знаю, що у Усика багато досвіду в аматорському боксі і він хороший в нинішній вазі. Але в супертяжах він випробує свої навички поряд з силою волі. Буде цікаво спостерігати за його розвитком. Його перехід в супертяжі сприймається позитивно, адже він є цінним активом для спорту", - додав Джошуа.

Нагадаємо, що після двобою з Гассієвим наш спортсмен одразу заявив про бажання піднятися у ваговій категорії.

Українські Національні Новини

Спорт