efekt-megan-markl-dizayneri-obozhnyuyut-narechenu-printsa-garri

Ефект Меган Маркл: дизайнери обожнюють наречену принца Гаррі

 • 14039 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. Майже кожна річ, яку уподобає майбутня дружина британського принца Гаррі американська актриса Меган Маркл, відразу стає популярною. Про це повідомляє УНН з посиланням на ВВС.

Саме така доля очікувала пальто від Mackage, воно було розкуплено по майже у двадцяти країнах за п’ять годин після того, як Меган його одягнула. Фанатів не зупинила навіть висока ціна – 1013 доларів.

Модель сумки від Strathberry, яку Маркл тримала в руках, розкупили за 11 хвилин. Біле пальто Line the Label, яке було на дівчині у момент повідомлення про заручини, було розпродане за декілька хвилин.

Експерти вважають, що весілля Гаррі і Меган в цьому році принесе індустрії моди і аксесуарів близько 150 млн фунтів додаткового прибутку.

Як повідомляв УНН, весільна сукня американської актриси Меган Маркл буде коштувати 100 000 фунтів стерлінгів.

Відмітимо, британський принц Гаррі попросив свого старшого брата принца Вільяма стати його другом нареченого на весіллі з американської актрисою Меган Маркл.

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл поділилися деталями про обраний музичному супроводі весільної церемонії в каплиці святого Георгія.

Батько і мати американської актриси Меган Маркл запрошені на її весілля з британським принцом Гаррі.

Українські Національні Новини

Новини Світу