ekologichnu-situatsiyu-na-donbasi-vivchatime-mizhnarodna-grupa-ekspertiv-olifer

Екологічну ситуацію на Донбасі вивчатиме міжнародна група експертів - Оліфер

 • 7295 переглядiв

КИЇВ. 19 січня. УНН. В соціально-економічному блоці основним напрямком роботи є повернення Україні підприємств, незаконно захоплених в ОРДЛО у березні 2017 року та скасування усіх визнання РФ документів, виданих нелегітимною владою ОРДЛО. Крім того, продовжиться робота з повернення боргів за раніше поставлені ресурси, а також буде створено і забезпечено діяльності міжнародної групи експертів для вивчення екологічної ситуації на непідконтрольній частині Донбасу. Про це повідомила прес-секретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер у Facebook, передає УНН.

“В соціально-економічному блоці основним напрямком роботи є повернення Україні підприємств, які були незаконно захоплені в ОРДЛО у березні 2017 року та скасування усіх актів РФ щодо визнання документів, виданих нелегітимною владою ОРДЛО”, — зазначила вона.

Крім того, повідомила прес-секретар, в рамках роботи підгрупи буде створено і забезпечно діяльність міжнародної групи експертів для вивчення екологічної ситуації на Донбасі.

В рамках відповідної робочої підгрупи продовжиться робота з повернення в рамках українського законодавства боргів за раніше поставлені ресурси, а також створення і забезпечення діяльності міжнародної групи експертів для вивчення екологічної ситуації на непідконтрольній Україні частині Донбасу.

Нагадаємо, конфлікт на сході України має бути розв’язаний політичним шляхом. Про це в кулуарах парламенту заявив  Президент Парламентської асамблеї ОБСЄ (ПА ОБСЄ) Георгій Церетелі.

Українські Національні Новини

Суспільство