ekspert-rozpovila-pro-osoblivosti-roboti-z-inozemnimi-farmkompaniyami-v-umovakh-postiyno-zminnogo-kontrolyu-z-boku-derzhorganiv

Експерт розповіла про особливості роботи з іноземними фармкомпаніями в умовах постійно змінного контролю з боку держорганів

 • 12056 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. З метою збереження вантажопотоків, що певною мірою почали скорочуватися через незрозумілий і постійно мутуючий механізм контролю з боку державних органів, українським логістичним фармацевтичним компаніям доводиться відпрацьовувати унікальні механізми роботи з кожним іноземним постачальником. Про це у інтерв’ю УНН розповіла директор компанії Юніверсал Лоджистік Олександра Дебердєєва.

"Беручи до уваги послаблення методологічних та консультативних можливостей головного офісу ДФС України, яка обумовлена люстраційними заходами і суттєвим скороченням штатної чисельності митних фахівців, ми прагнемо широко використовувати існуючий досвід і авторитет, у тому числі, беручи участь у роботі Громадської ради при ДФСУ, у профільних асоціаціях та об’єднаннях, аби вирішувати головне завдання логістики — у визначений час, у потрібному обсязі та якості забезпечувати наявність ліків у аптечній мережі.

Питання належних умов державного контролю, зокрема фіскального, на жаль, за всі роки незалежності не було знято з порядку денного. З досвіду можу сказати, що це не стало перешкодою, зокрема, для нашої компанії, у взаємодії з іноземними постачальниками", - сказала О.Дебердєєва.

За її словами, з метою збереження вантажопотоків, що певною мірою почали скорочуватися через незрозумілий і постійно мутуючий механізм контролю, компанія вирішила йти шляхом відпрацювання унікальних процесів і технологій для кожного свого клієнта.

"На сьогодні в арсеналі "Юніверсал Лоджістік" фармацевтичні склади класу А, митні склади, транспортна логістика, міжнародна і внутрішньодержавна, митно-брокерські послуги і консалтинг найвищого рівня, якісні послуги з передпродажної підготовки та утилізації та тощо", - зауважила О.Дебердєєва.

Нагадаємо, за словами М.Іонова, загалом, на предмет додержання ліцензійних вимог, компанії, які займаються зберіганням та перевезенням ліків переважно міжнародних виробників, має перевіряти Держлікслужба.

Також нагадаємо, за словами нардепа Г.Чекіти, розумна дерегуляція допоможе вирішити низку проблем обігу фармпродукції.

 

Українські Національні Новини

Здоров'я