eksperti-nazvali-serednyu-vartist-zhitla-u-kiyevi-u-listopadi

Експерти назвали середню вартість житла у Києві у листопаді

 • 15874 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Станом на 25 листопада у Києві середня вартість квадратного метру житла становить 32 605 грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на статистичні дані спеціалізованого ресурсу Domik.ua.

Середня ціна у доларовому вираженні становить 1 211 доларів США за квадратний метр. При цьому за даними аналітиків починаючи з жовтня спостерігається деяке зростання вартості житла. Так на початку жовтня середня вартість квадратного метру житла у столиці становила 1 184 дол.

Як повідомляв УНН, експерти вважають, що житло, а надто новобудови, є найкращою сферою інвестування для населення, особливо в умовах нестабільності банківської системи.

Особливу увагу експерти радять звернути на житло у новобудовах, які зводяться надійними забудовниками з досвідом реалізації багатьох проектів, як наприклад ПрАТ “ХК “Київміськбуд”, який має понад 60-річну історію роботи. Крім того “Київміськбуд” має кілька партнерських кредитних програм. “Від мрій — до дій” з ПАТ “Кристалбанк”, позика в якій починається з 5% річних, та з АБ “Укргазбанк”, в якому можна оформити кредит від 7% річних.

Українські Національні Новини

Економіка