eksperti-nazvali-vartist-zhitla-u-brovarakh-u-zhovtni

Експерти назвали вартість житла у Броварах у жовтні

 • 6446 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. За підсумками жовтня 2016 року середня вартість квадратного метру житла у місті Бровари Київської області становила 12 тис. грн. Про це свідчить статистика спеціалізованого ресурсу ЛУН.ua, повідомляє УНН.

Водночас, у жовтні 2016 року середня вартість квадратного метру у столиці становила 22 тис. грн на 10 тис. грн більше, ніж середня вартість квадратного метру у Броварах.

Нагадаємо, за даними експертів нерухомості, житло в передмісті столиці найбільш затребуване на первинному ринку нерухомості. Головна причина популярності приміських житлових комплексів - це, звичайно ж, ціна.

Суми, за яку в столиці вдасться купити хіба що “гостинку” на околиці або так звану “смарт”-квартиру в споруджуваному будинку, в передмісті вистачить на повноцінну одно- або навіть двокімнатну квартиру в новому будинку.

Наприклад, вартість однокімнатної квартири, загальною площею близько 38 кв. м, у новому житловому комплексі Броварів - ЖК Scandia становить 368 тисяч гривень, що за нинішнім офіційним курсом НБУ еквівалентно приблизно 14 тисячам доларів.

При цьому, на сьогоднішній день це один з найбільших житлових комплексів регіону, розрахований на 100 семиповерхових житлових будинків (10 тисяч квартир), з власною інфраструктурою, запроектованою за принципом “місто у місті”.

 

Українські Національні Новини

Економіка