eksperti-zyasuvali-scho-sobivartist-iphone-x-vsogo-358-dol

Експерти з'ясували, що собівартість iPhone X всього 358 дол.

 • 13363 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. За словами експертів TechInsights, фірми, яка аналізує технологічні пристрої та їх деталі всередині, смартфон iPhone X коштує 357,50 доларів, а продається за 999, передає УНН з посиланням на Reuters.

"Смартфон iPhone X коштує 357,50 доларів, а продається за 999, що дає валовий прибуток від продажу в 64%," - йдеться в повідомленні.

Також в TechInsights стверджують, що IPhone 8 продається за 699 ​​доларів США і має валову маржу в 59 відсотків.

У свою чергу, IPhone X - це абсолютно новий дизайн, який надійде в продаж в п'ятницю, очевидно, з сильним попитом, в той час як iPhone 8 є оновленням торішнього iPhone 7, який сам по собі був схожий на iPhone 6, випущений в 2014 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В аеропорту Одеси затримали незаконну партію iPhone X вартістю понад 1 млн грн

Експерти порівняли IPhone X і IPhone 8 і припустили, що кілька варіантів дизайну Apple для iPhone X зпричинили високу ціну. Зокрема, його 5,8-дюймовий (14,8 см) дисплей від краю до краю і пов'язані з ним частини коштують 65,50 доларів, у порівнянні з 36 доларами для 4,7-дюймового дисплея iPhone 8.

Багато в чому це пов'язано з тим, що iPhone 8 використовує більш старі технології LCD, в той час як iPhone X використовує технологію Super AMOLED, яка забезпечує більш яскраві кольори і більш тонкий загальний дизайн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка співробітника Apple опублікувала відео з iPhone X

У той же час, Apple відмовилася коментувати аналіз TechInsights.

"Apple є унікальною в електронній промисловості через її здатності стягувати преміальну ціну за свої новітні пристрої та за її здатність підтримувати цю ціну навіть при продажу пристроїв через третіх осіб, таких як телекомунікаційні компанії", - сказав аналітик з оцінки витрат TechInsights Аль Ковськи.

 

Українські Національні Новини

Технології