ffu-prodakshn-ponad-60-mini-futbolnikh-maydanchikiv-v-kiyevi-budut-gotovi-v-strok

"ФФУ Продакшн": понад 60 футбольних міні-майданчиків в Києві будуть готові в строк

 • 6409 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. "ФФУ Продакшн" продовжує будівництво 66 столичних спортивних майданчиків зі штучним покриттям для гри в міні-футбол. Про це в інтерв'ю УНН розповів віце-президент Федерації футболу України Тарас Герула.

"ФФУ Продакшн" будує 66 спортивних майданчиків у столиці. Робота триває і частина об'єктів вже майже повністю готові до здачі. Може їх не так багато, як хотілося б, але ми впевнені, що всі замовлення заводу будуть виконані вчасно", - розповів він.

Герулов підкреслив, що будівельні роботи ведуться в рамках графіків, які чітко визначені угодами з замовником.

"На старті проекту, "ФФУ Продакшн" ставив собі за мету будувати поля з випередженням графіків, і, по можливості, завершити їх до 1 вересня. Щось вдалося, а щось - в процесі реалізації", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2018 році буде побудовано більше 500 нових футбольних полів

Також, віце-президент ФФУ згадав, "ФФУ Продакшн" є першим українським заводом, який сьогодні виробляє штучне покриття для футбольних майданчиків першокласної якості.

"Підприємство повністю зареєстровано в Україні, а не на офшорах, і платить податки в державний бюджет. Для нього за кошти ФФУ було закуплено сучасне обладнання, а продукція заводу сьогодні реалізується по всій країні. Також на підприємстві працюють над подальшою популяризацією товару, пропонуючи українським замовникам німецьку якість за розумні гроші. Крім того, зараз ведеться робота і по виходу ( "ФФУ Продакшн" - ред.) на зовнішні ринки", - зазначив Геркула.

Нагадаємо, як писав УНН, в Україні стартувала дитяча футбольна академія ФФУ.

Українські Національні Новини

Спорт