figuranta-gazovoyi-spravi-s-sivchenka-ogolosheno-u-rozshuk-nabu

Фігуранта "газової справи" С.Сівченка оголошено у розшук - НАБУ

 • 8442 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Екс-директора ТОВ "Надра Геоцентр" та екс-виконавчого директора ТОВ "Карпатнадраінвест" Сергія Свіченка, який є одним із фігурантів "газової справи" оголошено у розшук. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило національне антикорупційне бюро України, передає УНН.

“Рішення судді Солом’янського райсуду Києва про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту замість тримання під вартою створило передумови для втечі одного з фігурантів так званої “газової справи” - екс-директора ТОВ “Надра Геоцентр” та екс-виконавчого директора ТОВ “Карпатнадраінвест” Сергія Свіченка", - йдеться у повідомленні.

За даними НАБУ, С.Сівченка оголошено у розшук 16 лютого 2017 року. Відомство передало до Державної прикордонної служби відповідну інформацію.

Нагадаємо, один з підозрюваних у “газовій справі”, щодо якого суд відмовив у застосуванні запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, а саме Сергій Свіченко, втік. Детективам НАБУ надано відповідні доручення про організацію розшуку підозрюваного

Українські Національні Новини

Кримінал та НП