filippinski-politseyski-vodoyu-rozganyali-demonstrantiv-nevdovolenikh-priyizdom-trampa

Філіппінські поліцейські водою розганяли демонстрантів, невдоволених приїздом Трампа

 • 7292 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Поліцейські спецпідрозділи Маніли водою з пожежних шлангів розганяла сотні демонстрантів, що зібрались на акції протесту через приїзд президента США Дональда Трампа до Філліпін, передає УНН з посиланням на The Independent.

Поліцейські спецпідрозділи використовували водяну зброю, щоб не допустити сотні протестуючих до посольства США в Манілі в неділю, незадовго до прибуття президента Дональда Трампа на Філіппінах для регіонального саміту та останнього етапі його азіатського туру.

Протестувальники, що зібрались з плакатами з написами "Dump Trump" (Смітник Трамп) та "Down with US Imperialism"(геть імперіалізм у США), були спочатку заблоковані правоохоронцями, озброєними щитами та кийками, а потім їх обдали струменями води з пожежної машини.

Д.Трамп мав прибути на Філіппіни близько 5 вечора за місцевим часом для зустрічей з лідерами Асоціації держав Південно-Східної Азії та інших країн Східної Азії, які нещодавно завершили саміт Азіатсько-Тихоокеанського регіону та двосторонній візит до В'єтнаму.

Нагадаємо, президент Філіппін пообіцяв Трампу "справедливий прийом".

Українські Національні Новини

Новини Світу