finalisti-ligi-chempioniv-vipustili-videoroliki-pro-kiyiv

Фіналісти Ліги чемпіонів випустили відеоролики про Київ

 • 14301 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Футбольні клуби "Реал Мадрид" та "Ліверпуль" випустили відеоролики про Україну. Відео опубліковані в офіційних Twitter-аккаунтах клубів, повідомляє УНН.

Так, футбольний клуб "Ліверпуль" випустив цілий відеогід про Київ, де зокрема вказана детальна інформація про стадіон "Олімпійський" (схеми входів та виходів, які сектори відведені для фанатів клубу, схема проїзду, вартість проїзду в метро), список локальної їжі (борщ, котлета по-київськи, вареники та деруни), середня вартість пива в київських пабах, цікаві місця для відвідування, розташування фан-зони "Ліверпулю" (парк ім. Тараса Шевченка) та курс валют.

"Реал Мадрид" випустив більш загальне відео про Київ, де йдеться про цікаві та визначні місця столиці. Окрема увага приділена стадіону "Олімпійський".

Нагадаємо, гравці футбольних клубів "Реал Мадрид" та "Ліверпуль" прибудуть у різні українські аеропорти – "Реал" в аеропорт "Бориспіль", а "Ліверпуль" – в аеропорт "Київ".

All you need to know about Ukraine's capital. https://t.co/gRlyjXgZAm pic.twitter.com/93X7Xeu7bw

— Liverpool FC (@LFC) 22 мая 2018 г.

Kiev, la ciudad que acoge la final de la Champions League, nuevo destino de #MadridistasPorElMundo. ¡Comienza a vivir el camino hacia la 13, desde las 22:30h en #RMTV! #HalaMadrid pic.twitter.com/FIPAFCrOzI

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) 21 травня 2018 р.

Українські Національні Новини

Суспільство