fk-darmshtadt-a-fedetskogo-pidpisav-kontrakt-iz-chempionom-svitu-k-groskroytsom

ФК "Дармштадт" А.Федецького підписав контракт із чемпіоном світу К.Гроскройцом

 • 8125 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Аутсайдер німецької "Бундесліги" "Дармштадт" заключив контракт із захисником Кевіном Гроскройцом, передає УНН з посиланням на сайт клубу.

Екс-гравець збірної Німеччини, котрий в 2014 році ставав чемпіоном світу в складі національної команди, розпочне виступи за "Дармштадт" починаючи з сезону 2017/18 років. Угода між сторонами розрахована до червня 2019 року.

"Я з нетерпінням чекаю виступів за "Дармштадт". Торстен Фрінгс (тренер – ред.) впевнений в моїх силах, він переконав мене, що перехід - вірний крок. Я докладу максимум зусиль, щоб допомогти команді на шляху до успіху", - сказав К.Гроскройц.

Примітно, що попереднім клубом 28-річного німця був "Штутгарт", який він залишив на початку березня після скандалу з бійкою в нічному клубі.

Зауважимо, що К.Гроскройц стане конкурентом оборонця збірної України Артема Федецького, адже виступає на позиції правого захисника.

Варто відзначити, що "Дармштадт" після 28 турів набрав 15 очок і близький до вильоту з еліти німецького футболу, оскільки посідає останнє місце в турнірній таблиці.

Як повідомляв УНН, Д.Олійник відзначився голом у матчі за німецький "Дармштадт".

Українські Національні Новини

Спорт