futbolisti-atletiko-vryatuvali-zhittya-napadniku-f-torresu

Футболісти "Атлетіко" врятували життя нападнику Ф.Торресу

 • 20861 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. У матчі 25-го туру іспанської Ла Ліги "Депортіво" - "Атлетіко" футболісти команд прийшли на допомогу Фернандо Торресу, котрий зазнав важкої травми, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу мадридського клубу.

Іспанський бомбардир після верхової боротьби впав на 85-ій хвилині поєдинку і вдарився головою об газон. Футболісти обох команд одразу прийшли на допомогу, щоб витягнути запалий язик Ф.Торреса. Згодом на поле вибігли медики, які поклали гравця на ноші і екстрено доставили в лікарню з підозрою на отримання черепно-мозкової травми.

Зазначимо, побоювання лікарів не підтвердилися, Ф.Торрес уник травм, але провів ніч під наглядом. Крім того, гравець "Атлетіко" протягом двох діб має провести у стані спокою.

"Спасибі всім за турботу і слова підтримки, я відбувся переляком. Сподіваюся дуже скоро повернутися на поле", - повідомив Ф.Торрес.

Відзначимо, що у нинішньому сезоні 32-річний футболіст ланки атаки зіграв в 30 матчах у всіх турнірах, в яких забив 7 голів і зробив 3 результативні передачі.

Нагадаємо, Ф.Торрес отримав черепно-мозкову травму під час матчу Прімери.

Українські Національні Новини

Спорт