g-tuka-rf-vikoristovuye-vchinki-n-savchenko-u-svoyikh-interesakh

Г.Тука: РФ використовує вчинки Н.Савченко у своїх інтересах

 • 7746 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Росія використовує вчинки народного депутата Надії Савченко на свою користь. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука у Facebook, коментуючи візит Н.Савченко в ОРДЛО, передає УНН.

Кілька слів про поїздку Надії Савченко в ОРДЛО. 1. Безпеку візиту забезпечували на найвищому рівні. Зокрема, Деніс Казанський висловлює обгрунтовані підозри в тому, що це були саме росіяни, а не місцеві бойовики. 2. Візит проходив під чуйним супроводом російських "Звезд" і інших російських агітпропів. 3. Якщо вірити "Комсомольской правде", Савченко ще й постріляла разом з ДНРівцями і заявила, що вони "нормальні хлопці", з якими разом треба позбутись корумпованоі влади", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ заборонила перетин лінії зіткнення В.Рубану

На думку Г.Туки, єдине, чого реально домоглась Надія Савченко - вона отримала листи від наших полонених.

"Висновки: Росія використовує вчинки Надії Савченко на свою користь; терористи не передавали листи наших полонених через міжнародні організації; "картинка", яку зробили "Звезды", в подальшому буде використана не тільки для демонстрації "чудових умов утримання", а й для того, щоб демонструвати рівень демократії та безпеки (навіть "вбивця журналістів" почуває себе безпечно!) як аргумент для агітації щодо можливості проведення місцевих виборів в ОРДЛі; здійснюються спроби "легітимізації прямих переговорів" з вождями ОРДЛи задля того, щоб підтвердити статус "внутрішнього громадянського конфлікту" та вивести з переговорів і саму Росію і ОБСЄ", - додав заступник міністра.

"Хочу вірити в те, що Надія Савченко не є "агентом Кремля". Разом з тим вважаю, що Росія вміло використовує її в суто своїх цілях. Якщо Савченко не дослухається, її "діяльність" варто обмежити законним шляхом", - підсумував Г.Тука.

Нагадаємо, нардеп Н.Савченко відвідала окупований Донецьк.

Українські Національні Новини

Політика