gendirektor-wog-rozpoviv-pro-plani-budivnitstva-novikh-azs

Гендиректор WOG розповів про плани будівництва нових АЗС

 • 17722 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Компанія WOG планує оформити близько ста земельних ділянок для розширення бізнесу, зокрема, і для будівництва нових АЗК. Про це повідомив генеральний директор мережі АЗС WOG Сергій Корецький, повідомляє УНН.

"Безумовно (будуть з'являтися нові АЗК - ред.). До кризи плани були більш амбітними, але ситуація в цілому в країні - тимчасова окупація частини територій, Криму та ОРДЛО - їх скасувала. Йдеться не лише про недоступність цих куточків країни. В цілому по країні знизилися транзитні потоки, а індивідуальні споживачі теж стали менше пересуватися автошляхами, тому розширення мереж автозаправок зараз неактуально.

Тим більше, що наша компанія родом із заходу країни, з Луцька, і експансія мережі так і здійснювалася - із заходу в центр, а потім на схід. Всі наші амбітні плани інтенсивного розвитку були пов'язані зі сходом і Кримом. Але в нашому портфелі є близько ста земельних ділянок, в тій чи іншій стадії оформлення. І є просто унікальні локації, які ми точно будемо добудовувати і вводити в експлуатацію", - сказав С.Корецкій.

Як повідомляв УНН, в червні компанія WOG розпочне реконструкцію 150 своїх АЗК.

Українські Національні Новини

Економіка