german-rozpovila-pro-golovnu-problemu-yanukovicha

Герман розповіла про головну проблему Януковича

 • 16503 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Проблема екс-президента України Віктора Януковича полягала у невмінні вчасно розмовляти з людьми. Про це вона заявила сьогодні на допиті в якості свідка в Оболонському районному суді Києва, передає кореспондент УНН.

"Віктор Федорович добре розбирався в економіці. і він мав рацію – нам був потрібен час, щоб виторгувати кращі умови у домовленостях з Європою. Але не вмів він, не вміли донецькі, говорити з людьми, вчасно виходити до них і розмовляти, доводити свою думку", - сказала Герман.

Вона додала: "У нього було багато помилок, дуже багато помилок, але поганого для України він не хотів".

Також Герман зазначила, що закон про відсторонення Януковича був прийнятий, коли він перебував ще в Україні – у Харкові.

"Був дзвінок від Андрія Клюєва з Криму, щоб я організувала прес-конференцію, на який президент повідомить про те, що він написав листи на ім'я іноземних гарантів, які ставили підпис під договором з опозицією і хотів про це повідомити. Але я відмовилася їхати до Криму, тому що ситуація була важка", - сказала Герман.

Як повідомляв УНН, колишній народний депутат Ганна Герман стверджує, що особисто готувала екс-президенту Віктору Януковичу заяву про оголошення дострокових президентських виборів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП