gk-motor-zavershiv-vistupi-u-lizi-chempioniv

ГК "Мотор" завершив виступи у Лізі чемпіонів

 • 14785 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Чемпіон України запорізький "Мотор" припинив свої виступи в гандбольній Лізі чемпіонів, не зумівши пройти в 1/16 фіналу французький "Монпельє", передає УНН з посиланням на Федерацію гандболу України.

Після домашньої поразки 34:36 підопічні Миколи Степанця в другому матчі стикового раунду плей-офф повинні були перемагати з різницею +3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Галичанка" розгромила "Карпати" у грі лідерів жіночого чемпіонату України з гандболу

Перший тайм команди відіграли на рівних, хоча в середині 30-хвилинки запорожці зуміли досягти необхідної переваги. Однак на перерву лідерами пішли французи, маючи мінімальну перевагу 14:13.

У другій половині "Мотор" знову був близький до необхідної різниці. Український клуб зміг вийти вперед 21:19, однак на більше запорожців не вистачило. У підсумку матч завершився внічию 29:29. Цей результат дозволив "Монпельє" пробитися в наступне коло.

Найрезультативнішим у складі "Мотора" став правий крайній Артем Козакевич, який реалізував 8 з 9-ти кидків. 6 м'ячів в ворота суперників закинув Сергій Шельменко.

Варто зазначити, що суперником "Монпельє" у наступному колі буде минулорічний переможець Ліги чемпіонів польський клуб "Віве Таурон Кельце".

Нагадаємо, що в минулому сезоні "Мотор" зумів вийти в раунд 16-ти, де за сумою двох матчів поступився угорському "Веспрем".

Українські Національні Новини

Спорт