glava-mzs-italiyi-vidpravlyayetsya-v-ukrayinu-v-yakosti-golovi-obsye

Глава МЗС Італії відправляється в Україну в якості голови ОБСЄ

 • 11216 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. Міністр закордонних справ та міжнародного співробітництва Італійської Республіки, діючий голова Організації з безпеки і співробітництва у Європі Анджеліно Альфано відправляється в першу місію в якості голови ОБСЄ в Україну та РФ. За даними прес-служби дипломатичного відомства республіки, у вівторок Альфано зустрінеться зі своїм українським колегою Павлом Клімкіним, інформує УНН.

Як вказується в програмі візиту, в консультаціях візьмуть участь спеціальний представник голови ОБСЄ з питань Донбасу Мартін Сайдік, а також голова Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертугрул Апакан і глава Центру ОБСЄ із запобігання конфліктам Марсель Піско. Крім того Альфано зустрінеться з президентом України Петром Порошенко і прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та виступить на італо-українському бізнес-форумі.

Як раніше повідомляв УНН, Міністерство фінансів США планує оприлюднити “кремлівську доповідь” у найближчі години. Про це повідомив перший заступник прес-секретаря президента США Радж Шах.

Українські Національні Новини

Політика