glava-viborchogo-shtabu-f-fiyona-podav-u-vidstavku

Глава виборчого штабу Ф.Фійона подав у відставку

 • 10552 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Патрік Стефаніні радив Фійона вийти з боротьби за пост президента Франції після початку скандалу навколо його дружини. Тепер він складає з себе повноваження глави виборчого штабу, передає УНН з посиланням на DW.

Глава виборчого штабу кандидата в президенти Франції від партії “Республіканці” Франсуа Фійона Патрік Стефаніні подав у відставку в п’ятницю, 3 березня. Він покине свою посаду з вечора неділі.

П.Стефаніні назвав дві причини свого рішення. По-перше, він радив Ф.Фійона зняти свою кандидатуру з виборів відразу після початку розслідування історії навколо фіктивного працевлаштування його дружини, але більшість співробітників штабу не підтримали думку П.Стефаніні, що поставило його в незручне становище для подальшого керівництва передвиборчою кампанією. По-друге, Франсуа Фійон не може бути впевнений у виході до другого туру виборів.

Як повідомляв УНН, 1 березня французький кандидат в президенти Франсуа Фійон заявив, що він не буде знімати свою кандидатуру з президентської гонки, незважаючи на те, що він і його дружина отримали повістку про допит.

Нагадаємо, у лютому прокуратура Франції відкрила розслідування стосовно дружини кандидата в президенти країни Франсуа Фійона.

Як повідомляв УНН, 1 березня Bloomberg посилаючись на французькі видання повідомили, що дружина кандидата в президенти Франції від республіканської партії Франсуа Фійона наразі перебуває під вартою.

Проте згодом цк повідомлення спростували.

Українські Національні Новини

Новини Світу