gol-z-tsentra-polya-prinis-shvetsiyi-peremogu-nad-frantsiyeyu

Гол з центра поля приніс Швеції перемогу над Францією

 • 41742 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. На стадіоні "Френдс Арена" завершився футбольний матч кваліфікації до ЧС-2018 групи А між збірними Швеції та Франції, передає УНН.

Зустріч виявилася багатою на ефектні голи. На 37 хвилині нападник "Арсеналу" Олів'є Жиру прийняв м'яч і в один дотик підкинув його вгору після чого завдав крученого удару лівою. М'яч влетів під стійку воріт – голкіпер Ольсен був безсилим.

Проте героями поєдинку стали гравці французького "Тулузи" – Джиммі Дурмаз та Ола Тойвонен. Перший до перерви встановив паритет завдяки точному удару низом у кут воріт Льоріса.

На 3-й компенсованій до поєдинку хвилині кіпер Льоріс вийшов далеко із воріт та обрізався при передачі партнерові. Цим скористався нападник "Тулузи" швед О.Тойвонен, який в дотик забив гол із центра поля. Дане взяття воріт стало окрасою протистояння – 2:1.

 

Зауважимо, що на даний момент Франція лідирує в групі з 13-ма очками. Швеція залишилася на 2-му місці, зрівнявшись із "триколірними" (13).

Додамо, що в других зустрічах Нідерланди розгромили Люксембург (5:0), а Болгарія поступилася білорусам (1:2). Дані результати внесли рокіровку в таблицю – нідерландці (10) посунули болгар (9) із третьої позиції.

Українські Національні Новини

Спорт