golova-britanskoyi-rozvidki-rosiya-zavazhaye-borotbi-z-islamskoyu-derzhavoyu

Голова британської розвідки: Росія заважає боротьбі з "Ісламською державою"

 • 7380 переглядiв

КИЇВ. 8 грудня. УНН. На думку очільника британської служби МІ-6 Алекса Янгера боротьба Володимира Путіна та Башара Асада з противниками діячого уряду в Сирії заважає боротьбі з "Ісламською державою", передає УНН з посиланням на Reuters.

У своїй першій великій публічній промові після призначення головою британської розвідки у 2014, Алекс Янгер сказав, що Росія разом з Башаром Асадом намагаючись зробити з Сирії пустелю, гальмують поразку "ІД".

"У той час як я це говорю, добре організовані структури "Ісламської держави", що займаються підготовкою нападів за кордоном, планують насильницькі акції проти Британії та її союзників. Військова обстановка їм не заважає, їм навіть не потрібно залишати межі Сирії. Росія і сирійський режим намагаються перетворити Сирію в пустелю і називати це миром", - сказав А.Янгер.

Зокрема, А.Янгер зазначив, що намагання В.Путіна прирівняти усіх противників діючого уряду Башара Асада до терористів "Ісламської держави" фактично відштовхують від боротьби з дійсним ворогом "Ісламської держави".

Як повідомляв УНН, Пентагон хоче змінити стратегію боротьби з "ІД".

Українські Національні Новини

Новини Світу