golova-sbu-ozvuchiv-versiyi-vbivstva-zakharchenka

Голова СБУ озвучив версії вбивства Захарченка

 • 21914 переглядiв

КИЇВ. 1 вересня. УНН. Голова Служби безпеки України Василь Грицак під час брифінгу у Києві в суботу заявив про те, що вважає однією з версій вбивства ватажка бойовиків ОРДО Олександра Захарченка "зачистку тих, хто у 2014 році сприяв введенню російських військ на Донбас", передає кореспондент УНН.

"На мій погляд, проходить методичне зачищення всіх тих, хто у 2014-му сприяв введенню російських терористичних військ на Донбас, хто сприяв створенню псевдонародних республік, які ніким не визнані на сьогодні, і для того, щоб вирішувати надалі питання...ми вважаємо, що проводиться методична зачистка тих, хто надто багато знає і в кого на руках кров", - прокоментував ситуацію Грицак.

За його словами, в СБУ не здивовані, що "нас звинувачують в усіх гріхах".

"Насправді версій набагато більше. Насправді, як нам відомо, він їхав в те кафе, яке за нашими даними йому і належить. Наскільки мені відомо, він їхав на поминальну вечерю з приводу смерті Йосипа Кобзона. Версій на сьогодні перевіряється дуже багато тією стороною за нашими даними. Я думаю, основні версії я вже назвав: це зачистка тих, хто не потрібні надалі як свідки, і друга версія, яка також є однією з основних – це просто розбірки на комерційній основі, оскільки дуже багато майна, підприємств було "віджато", розподілено, і було дуже багато ображених серед складу так званих "ДНР" і "ЛНР", - розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ підтвердили загибель ватажка "ДНР" Захарченка

Як повідомляв УНН, Путін назвав убивство ватажка "ДНР" Олександра Захарченка підлим і висловив співчуття рідним і близьким загиблого.

Нагадаємо, 31 серпня ватажок "ДНР" Олександр Захарченко загинув в результаті вибуху в Донецьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики не випускають людей з окупованих територій

Українські Національні Новини

Кримінал та НП