golova-vr-viznachatime-chi-bude-parlament-rozglyadati-visnovok-komitetu-schodo-ye-deydeya

Голова ВР визначатиме, чи буде парламент розглядати висновок комітету щодо Є.Дейдея

 • 5102 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Висновок комітету з питань регламенту буде переданий до голови Верховної Ради Андрію Парубію, який визначить, чи ставити питання на голосування в парламенті, чи передати Генеральній прокуратурі України. Про це в інтерв'ю журналістам повідомив в.о. голови регламентного комітету Павло Пинзеник, передає кореспондент УНН.

“Висновок комітету буде направлений до голови Верховної Ради і далі він визначить його спрямування. Там є два варіанти — або він направить його на розгляд Верховної Ради України, або направить назад до Генеральної прокуратури України у зв’язку з його необґрунтованістю”, — сказав П.Пинзеник.

За словами П.Пинзеник, висновок комітету, відповідно до регламенту, не містить таких рекомендацій. Він містить тільки інформацію, щодо того, чи є подання законим, вмотивованим, але не рекомендацію щодо подальшого спрямування.

Як повідомляв УНН, 3 липня Комітет Верховної Ради з питань регламенту визнав подання Генеральної прокуратури щодо зняття депутатської недоторканності з нардепа Євгена Дейдея недостатньо вмотивованим.

Українські Національні Новини

Політика