gpu-doruchila-prokuroru-kharkivskoyi-oblasti-rozibratisya-z-rezonansnim-tenderom-pivdennoyi-zaliznitsi

ГПУ доручила прокурору Харківської області розібратися з резонансним тендером “Південної зализниці”

 • 7957 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Генеральна прокуратура України доручила прокурору Харківської області перевірити тендер, укладений між “Південною залізницею” та державним підприємством Мінприроди “Укреко-ойл” на утилізацію небезпечних відходів. Про це у відповідь на інформаційний запит УНН повідомили в ГПУ.

Зокрема, прокурор Харківської області, за зверненням нардепа Олега Недави, має з’ясувати як державне підприємство Мінприроди виграло тендер “Південної залізниці” на утилізацію небезпечних відходів, не маючи умов для його виконання.

Як повідомляв УНН, державне підприємство “Укреко-ойл” не має ані ліцензії на утилізацію небезпечних відходів, ані власної матеріально-технічної бази для знешкодження шкідливих речовин. Більше того, державне підприємство внесло у тендерну документацію неправдиву інформацію про залучення співпідрядників для виконання тендеру.

Усі залучені ДП “Укреко-ойл” співпідрядники підтвердили в коментарі УНН, що не брали участь в тендері “Південної залізниці” і не мають з “Укреко-ойл” жодних фінансово-господарських відносин.

Варто зауважити, що ДП “Укреко-ойл” не знаходиться за місцем реєстрації, а саме адресою Мінприроди. Контакти держпідприємства недоступні.

Українські Національні Новини

Суспільство