gpu-napravila-do-radi-podannya-na-znyattya-nedotorkannosti-z-a-lozovogo-dopovneno

ГПУ направила до Ради подання на зняття недоторканності з А.Лозового (доповнено)

 • 12780 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності з народного депутата Андрія Лозового. Про це повідомила прес-секретар Генерального прокурора Лариса Сарган у Facebook, передає УНН.

“Генеральна прокуратура України направила до Верховної Ради для розгляду подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України А.С.Лозового”, — повідомила Л.Сарган.

Нагадаємо, 19 травня 2017 року Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що підготовлено подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова, Євгена Дейдея та Андрія Лозового за підсумками перевірки електронних декларацій.

23 травня Генпрокурор направив подання щодо народного депутата Г.Бобова, яке згодом було відкликане. А щодо Є.Дейдея та А.Лозового повернув на доопрацювання Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

1 червня керівник САП Назар Холодницький повідомив, що повторно направили Генпрокурору подання на зняття недоторканності з Є.Дейдея та А.Лозового.

Українські Національні Новини

Політика