gpu-napravila-do-sudu-obvinuvalniy-akt-schodo-eks-golovi-derzhinvestproektu

ГПУ направила до суду обвинувальний акт щодо екс-голови Держінвестпроекту

 • 8012 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами. Про це повідомляє прес-служба ГПУ, передає УНН.

Управління з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генпрокуратури спільно з Департаментом процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату ГПУ закінчило досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно колишнього голови Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України.

Як зазначається, екс-голова Держінвестпроекту підозрюється у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст.191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах) та ч.2 ст.366 КК України (службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки).

"14.12.2017 обвинувальний акт за обвинуваченням останнього направлено до Печерського районного суду м.Києва для розгляду по суті", - повідомили в ГПУ.

Нагадаємо, НАБУ затримало чотирьох осіб у справі “Держінвестпроекту”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП