gpu-sogodni-dopovist-rodinam-geroyiv-nebesnoyi-sotni-pro-rozsliduvannya-sprav-maydanivtsiv

ГПУ сьогодні доповість родинам героїв Небесної сотні про розслідування справ майданівців

 • 11348 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Сьогодні представники генпрокуратури України доповідатимуть про перебіг розслідувань справ Майдану під час зустрічі з родинами героїв Небесної сотні. Про це журналістам повідомив керівник департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк, передає УНН.

"Сьогодні ми, представники генеральною прокуратори, будемо мати розмову з представниками родин Небесної Сотні, з адвокатами родин Небесної Сотні. Будемо звітувати про ту роботу, яка здійснювалася упродовж останнього року, та й загалом після початку розслідування цих проваджень, доповідати про розслідування, відповідати на зауваження, на недоліки, якщо будуть вказуватись, пояснювати, говорити про перешкоди, які заважають розслідуванню", - сказав С.Горбатюк.

Він зауважив, що, якщо керівництво дослухається до проблем, а родини Небесної Сотні підтримають ГПУ, то це буде допомагати просуванню та розслідуванню проваджень, адже їх зараз велика кількість.

"Якщо брати злочини, вчинені під час Майдану, то це понад дві з половиною тисячі епізодів розслідування. Звичайно, вже частина є і перебуває в суді, частина осіб під підозрою знаходиться. Багато зроблено, але ще більше треба зробити. І тому, звичайно, відверта і конструктивна розмова і про успіхи, і про недоліки дозволить усувати ці недоліки і рухатись вперед", - повідомив С.Горбатюк.

Українські Національні Новини

Політика