gpu-zatrimala-prokurora-na-chernigivschini-za-organizatsiyu-zbutu-amfetaminu

ГПУ затримала прокурора на Чернігівщині за організацію збуту амфетаміну

 • 7892 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Генеральна інспекція Генеральної прокуратури України затримала прокурора місцевої прокуратури Чернігівської області, який організовував злочинну схему збуту амфетаміну, передає УНН з посилання на прес-службу ГПУ на сторінці у Facebook.

Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України за фактом зберігання та збуту наркотичних засобів вчинених працівником прокуратури за попередньою змовою групою осіб.

За інформацією прес-служби, прокурора місцевої прокуратури затримали 29 червня під час перевезення амфетаміну з метою його подальшого збуту.

Слідство встановило, що він, діючи за попередньою змовою із іншими особами, з метою власного матеріального збагачення, організував злочинну схему збуту психотропної речовини – амфетаміну наркозалежним особам.

Також, як зазначили у прес-службі, затримано ще 4 осіб, причетних до вчинення злочинів, у яких вилучено наркотичні речовини.

У відомстві додали, що Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 309 КК України за фактом зберігання та збуту наркотичних засобів вчинених працівником прокуратури за попередньою змовою групою осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інженера Національного космічного агентства України викрито на збуті амфетаміну

Українські Національні Новини

Кримінал та НП