grupa-z-poshukiv-tu-154-viyavila-ulamki-litaka-v-chornomu-mori

Група з пошуків Ту-154 виявила уламки літака в Чорному морі

 • 6810 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Пошукова група МНС РФ виявила за милю від берега уламки, ймовірно, літака Ту-154 російського міністерства оборони. Про це з посиланням на джерела в екстрених службах повідомляє ТАСС, передає УНН.

"Група водолазів МНС виявила уламки на дні Чорного моря в милі від берега на смузі в 400 метрів на глибині 25 метрів", - сказало джерело.

За його словами, частина фрагментів вже піднята на поверхню.

Наразі на місце виявлення уламків стягуються пошукові групи, в тому числі водолази. За словами джерела, водолази МНС РФ здійснюють повторний спуск. "На дні багато дрібних деталей і практично немає великих", - сказав співрозмовник.

Нагадаємо, 25 грудня вранці при вильоті з Сочі зазнав катастрофи військово-транспортний літак Ту-154. Він мав доставити до Сирії Академічний ансамбль пісні і танцю Російської армії імені О.В.Александрова, знімальні групи “Першого каналу”, НТВ і телеканалу “Звезда”, а також виконавчого директора фонду “Справедлива допомога” Єлизавету Глінку, відому як "доктор Ліза". Літак упав у море через лічені хвилини після зльоту. Загинули всі, хто перебував на борту, - 92 людини. Причини катастрофи встановлюються.

У ВКС Росії заявили, що місцезнаходження чорних скриньок літака Ту-154 встановлено.

Українські Національні Новини

Новини Світу