grupu-narkotorgovtsiv-na-chernigivschini-zasudzheno-do-trivalogo-uvyaznennya

Групу наркоторговців на Чернігівщині засуджено до тривалого ув'язнення

 • 9756 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Апеляційний суд Чернігівської залишив без змін вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова, яким 4-ьох місцевих жителів за торгівлю наркотиками засуджено до 9, 10 та 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Чернігівської області.

"Апеляційний суд Чернігівської області погодився із позицією обвинувача та залишив без змін вирок Новозаводського районного суду м. Чернігова, яким засудив місцевих жителів за незаконне зберігання, перевезення, виготовлення з метою збуту та незаконний збут наркотичних засобів, скоєні повторно організованою групою, та організацію й утримання місця для незаконного виготовлення та вживання наркотичних засобів (ч. ч. 2, 3 ст. 307, ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 317 Кримінального кодексу України)", - йдеться у повідомленні.

У судовому засіданні встановлено, що з січня по березень 2015 року 4-ри особи, об’єднавшись в злочинне угруповання, здійснювали протиправну діяльність з придбання, виготовлення та збуту наркотичних засобів (опію ацетильованого та екстракційного, канабісу) на території міста Чернігова та у місцях позбавлення волі.

Вирок суду першої інстанції набрав законної сили, зловмисників засуджено до 11, 10 та 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 8 червня, хлопець отруївся наркотиками у Харкові.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП