grupu-politseyskikh-rozbiynikiv-zatrimali-pravookhorontsi

Групу поліцейських-розбійників затримали правоохоронці

 • 14188 переглядiв

КИЇВ. 1 березня. УНН. Столичні правоохоронці затримали злочинну групу з числа діючих та колишніх правоохоронців, які займались розбійними нападами. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

Правоохоронці затримали групу осіб, у склад якої входили троє діючих поліцейських та чотири цивільних осіб. Вказана злочинна група діяла на території міста Києва та області, займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення, шахрайськими оборудками з нерухомістю.

Наразі двом правоохоронцям повідомлено про підозру в розбоях. Їх спільникам – 34-річній уродженці м. Сєверодвінськ РФ та 34-річному вінничанину – у пособництві та катуванні. Ще одному правоохоронцю та двом його спільникам, причетним до незаконного заволодіння двома квартирами, інкримінують шахрайство.

Під час обшуків, які проходять за місцем роботи та проживання фігурантів, виявлено та вилучено підроблені документи, у тому числі: паспорти громадян України, службові посвідчення, нотаріальні бланки, документи на квартири, а також підроблені печатки та штампи, пристрої для стеження, травматичний пістолет та інше.

Слідчі дії тривають. Вживаються заходи для обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Як повідомляв УНН, вбивць харківського професора та його сина судитимуть.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП