gvaltivnik-nepovnolitnoyi-otrimav-9-rokiv-uvyaznennya-na-donechchini

Ґвалтівник неповнолітньої отримав 9 років ув'язнення на Донеччині

 • 9206 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. За зґвалтування неповнолітньої дівчини чоловік проведе за ґратами дев'ять років. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

Встановлено, що 52-річний чоловік запропонував дівчині підвезти її до дому. Деякий час возив містом, заїхав до магазину, де купив спиртне та шоколад, а потім повіз у безлюдне місце.

В подальшому ґвалтівник, застосовуючи фізичне насилля до жертви, проти її волі, вступив з нею у статеві відносини природнім та неприроднім шляхом.

Про те, що з нею сталося, дівчина розповіла хрещеній та батькам, які й звернулися до поліції.

Доки проводились першочергові слідчі дії, чоловік поводив себе зухвало, вини не визнавав. Проте, коли був викликаний для повідомлення про підозру у вчиненні вказаних злочинів, покинув місто та почав переховуватися. 5 серпня обвинувачуваного затримали і цього ж дня взяли під варту.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 3 ст. 152 (зґвалтування неповнолітньої) та ч.2 ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) КК України. Наступні 9 років свого життя ґвалтівник проведе за ґратами.

Як повідомляв УНН, поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 14-річної дівчинки на Донеччині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП