holova-sbu-maliuk-stav-dlia-putina-tsilliu-1-na-noho-takozh-khochut-povisyty-terakt-v-crocus-dzherela

Голова СБУ Малюк став для путіна ціллю №1: на нього також хочуть “повісити” теракт в “Crocus” - джерела

 • 20791 переглядiв

росіяни хочуть повісити теракт у "Крокус Сіті" на голову Служби безпеки України Василя Малюка і оголосити його "головним терористом", визначивши його мішенню №1 через успішні удари СБУ по Кримському мосту, російським кораблям, нафтопереробним заводам та протидію російській агентурі в Україні.

росіяни хочуть "повісити" теракт у "Crocus City Hall" на голову Служби безпеки України Василя Малюка і оголосити його "головним терористом". Малюк визначений в кремлі ціллю №1. Про це передає УНН з посиланням джерела в правоохоронних органах.

Деталі

путін не може пробачити СБУ два удари по Кримському мосту, особливо перший, який був "приурочений" до дня народження російського диктатора, а також атаки морських дронів "Sea Baby" на кораблі рф. Ще однією больовою точкою, по якій вдало б’є СБУ, стали НПЗ країни-бензоколонки. Також СБУ успішно протидіє російській агентурі в Україні. Тож не виключено, що у закатованих таджиків, затриманих після теракту, "випадково" знайдуть ще й "візитки Малюка

- повідомило джерело.

Нагадаємо

Наприкінці березня голова Служби безпеки України Василь Малюк був заочно "заарештований" російським судом на два місяці за звинуваченням у теракті. Малюк заявив, що його цікавить лише один суд - на путіним.