i-klimpush-tsintsadze-anonsuvala-pidpisannya-vazhlivikh-ugod-iz-yeib-u-bryusseli

І.Климпуш-Цинцадзе анонсувала підписання важливих угод із ЄІБ у Брюсселі

 • 5782 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. Відлітаємо на Раду Асоціації до Брюсселю, з широким порядком денним, із планами підписання кількох важливих угод - як з ЄС, так і з Європейським інвестиційним банком. Про це віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Відлітаємо на Раду Асоціації до Брюсселю, з широким порядком денним, із планами підписання кількох важливих угод - як з ЄС, так і з Європейським інвестиційним банком. Делегація велика, всіх почуєте-побачите", - написала І.Климпуш-Цинцадзе.

Раніше Голова представництва України при ЄС Микола Точицький заявляє, що на засіданні Ради асоціації Україна-ЄС очікується підписання близько десяти угод.

Нагадамо, 19 грудня у Брюсселі відбудеться третє засідання Ради асоціації Україна — ЄС. Планувалося, що очолить українську делегацію прем’єр-міністр Володимир Гройсман. Проте сьогодні низка ЗМІ повідомила, що В.Гройсман скасував візит у Брюссель, а делегацію очолить перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів.

Українські Національні Новини

Політика