i-nasalik-rozrakhovuye-na-vidnovlennya-gazopostachannya-tets-6-u-kiyevi-nayblizhchim-chasom

І.Насалик розраховує на відновлення газопостачання ТЕЦ-6 у Києві найближчим часом

 • 17330 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик розраховує, що найближчим часом буде відновлено газопостачання ТЕЦ-6, що дасть можливість пустити гаряче водопостачання у столиці. Про це він сказав під час селекторної наради з питань опалювального сезону за участю Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, передає кореспондент УНН.

"На доручення віце-прем’єра Володимира Кістіона міністерство (енергетики — ред.) провело засідання і дало протокольне доручення "Укртрансгазу" під’єднати до тиску ТЕЦ-6, але протягом 5 діб це питання так і не вирішилося, без пояснень чому", - сказав міністр.

І.Насалик, у зв’язку з цим, попросив Прем’єр-міністра дати відповідне протокольне доручення "Укртрансгазу" для підключення київської ТЕЦ-6, аби було відновлено гаряче водопостачання.

Як повідомляв УНН, міський голова Києва Віталій Кличко звернувся до уряду з проханням доручити “Нафтогазу” відновити енергопостачання столичної ТЕЦ-6.

Нагадаємо, у Києві через припинення газопостачання на столичну ТЕЦ-6 без гарячої води залишились два райони та два житлові масиви.

Українські Національні Новини

Економіка