ichkeriya-persha-ogolosit-nezalezhnist-pislya-zmin-u-rf-danilov

Ічкерія перша оголосить незалежність після змін у рф - Данілов

 • 543747 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Зараз в Ічкерії відбуваються процеси, що можуть призвести до руйнації росії. Якщо це станеться, то країна першою оголосить про свою незалежність. Про це в інтерв’ю “Голосу Америки” розповів секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає УНН.

Цитата

«Для нас це один з абсолютно прийнятних сценаріїв – щоб відбулася фрагментація російської федерації. Більше того, можу сказати, що всі попередні передумови для цього росіяни зробили самостійно. Я чітко розумію, що така країна, як Ічкерія – це абсолютно незалежна країна, і вона оголосить свою незалежність як тільки відбудуться якісь зміни в російській федерації. Це буде перша країна, яка стане незалежною. Більш того, можу сказати, що там відбувається вже дуже багато процесів всередині, які ми поки що з вами не спостерігаємо, але вони йдуть, і це призведе до руйнації росії», – повідомив Данілов.

Нагадаємо

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов розповів, що шансів у росії перемогти немає. Але цим вона і небезпечна, адже може вдатися до радикальних дій.

Українські Національні Новини

Новини Світу