idil-pohrozhuie-teraktamy-pid-chas-matchiv-lihy-chempioniv-na-stadionakh-posylyly-bezpeku

ІДІЛ погрожує терактами під час матчів Ліги чемпіонів, на стадіонах посилили безпеку

 • 26342 переглядiв

УЄФА посилив безпеку на стадіонах чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів у Мадриді, Парижі та Лондоні через погрози ІДІЛ здійснити теракти під час матчів.

На тлі погроз бойовиків ІДІЛ терактами під час чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів  на стадіонах посилили заходи безпеки. Про це УНН повідомляє із посиланням на BBC та Marca. 

Безпеку на стадіонах, де проводитимуться перші матчі чвертьфіналу  фіналу Ліги чемпіонів, буде посилено, проте самі ігри в Мадриді, Парижі та Лондоні пройдуть за планом, повідомила УЄФА. Французькі та іспанські чиновники також підтвердили посилення заходів безпеки.

Раніше іспанська газета Marca повідомила, що "Ісламська держава"  погрожує організувати теракти на матчах чвертьфіналу Ліги чемпіонів, що відбудуться 9 і 10 квітня, а в близьких до ІДІЛ  інтернет-виданнях з'явилися публікації із закликами вчиняти напади на стадіонах, де відбудуться матчі.

"УЄФА обізнаний про ймовірні терористичні загрози щодо матчів Ліги чемпіонів цього тижня і підтримує тісний зв'язок із владою на відповідних об'єктах. Планується, що всі матчі пройдуть за графіком і з дотриманням відповідних заходів безпеки", - заявили в УЄФА.

Нагадаємо

10 квітня в Мадриді іспанський "Атлетіко" на своєму полі зустрічається з німецькою "Боруссією", французький "Парі Сен-Жермен" у Парижі грає з іспанською "Барселоною".

російські спецслужби вербують колишніх бойовиків ІДІЛ для війни з Україною - Центр протидії дезінформації 08.04.24, 15:41 • [views_0]

Тетяна Краєвська

Спорт