inspektori-kiyivblagoustroyu-patrulyuvatimut-misto-na-girskikh-velosipedakh

Інспектори "Київблагоустрою" патрулюватимуть місто на гірських велосипедах

 • 9806 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Починаючи з другої декади червня більша частина інспекторів КП "Київблагоустрій" виконуватиме свої обов’язки, пересуваючись містом на велосипедах. 19 двоколісних моделей гірського класу придбано на кошти комунального підприємства. Повідомляє УНН  з посиланням на прес-службу комунального підприємства.

"Обсяги моніторингу стану благоустрою Києва у наших інспекторів – великі. Протягом робочого дня ми маємо встигнути проінспектувати якомога більше територій. До того ж велосипед є маневреним засобом пересування, на якому інспектор здатний дістатись віддалених куточків, які не менш за центральні ділянки міста також перебувають у фокусі нашої уваги", – прокоментував новацію  начальник управління КП "Київблагоустрій" Михайло Абрамов.

За його словами, серед найбільших загроз благоустрою – несанкціоновані сміттєзвалища та розриття асфальтового покриття комунальниками або будівельниками.

"Ми прогнозуємо, що інспекторський вело-моніторинг дозволить більш оперативно відслідковувати оці проблемні ділянки, зокрема, розриття, що погіршують стан благоустрою. Ми вимагатимемо, щоб після проведення земляних робіт асфальтове покриття відновлювалось якнайшвидше. У підсумку ми прагнемо збільшити контроль стану благоустрою міста, збільшити конкретні показники ефективності нашої роботи", - підсумував начальник відомства.

Нагадаємо, у Києві можуть з’явитися контейнери для збору у населення небезпечних ртутьвмісних ламп та батарейок.

Українські Національні Новини

Київ