inzhenera-natsionalnogo-kosmichnogo-agentstva-ukrayini-vikrito-na-zbuti-amfetaminu

Інженера Національного космічного агентства України викрито на збуті амфетаміну

 • 8344 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Правоохоронці затримали провідного інженера Національного комічного агентства України у військовому званні майора під час збуту 5 г амфетаміну, що належить до психотропних речовин, обіг яких обмежено. Про це передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Центрального регіону України.

"Військовою прокуратурою Київського гарнізону Центрального регіону України затримано провідного інженера Київського представництва генерального замовника – Національного комічного агентства України, у військовому званні майора, під час збуту 5 грам амфетаміну, що відноситься до психотропних речовин, обіг яких обмежено", - йдеться у повідомленні.

Це, щонайменше, друга оборудка майора: раніше військовою прокуратурою задокументовано факт збуту 3 г амфетаміну. Загалом військовослужбовець одержав 1 тис. 600 грн за 8 г психотропної речовини.

Дії військовослужбовця кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин у великих розмірах, вчинені повторно). За вчинення злочину майору загрожує від 6-ти до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Як повідомляв УНН 6 червня, контрабандний канал поставки психотропів з Європи викрили в столиці. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП