irlandskiy-lotereyniy-operator-za-odin-den-oschasliviv-gravtsiv-mayzhe-na-milyon-yevro

Ірландський лотерейний оператор за один день ощасливив гравців майже на мільйон євро

 • 5824 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. У п'ятницю, 24 серпня, у Дубліні лотерейний оператор виплатив ірландцям близько 914 тис. євро грошових призів, передає УНН з посиланням на Irish Examiner.

З початку року найбільше пощастило жителю графства Оффалі. 15 серпня він виграв 500 тис. євро.

"Моя щелепа ледве не відпала, коли я перевірив електронну пошту і дізнався про виграш", - прокоментував перемогу ірландець.

Ще 250 тис. євро дісталося родині з Північного Дубліна 22 серпня. На радощах щасливчики вирішили "покінчити з іпотекою" і відправиться до Діснейленду.

Жителька міста Слайго і житель графства Донегол забрали додому лотерейні виграші обсягом 45 тис. євро і 69 тис. євро відповідно.

Ще 30 тис. євро виграв житель ірландського міста-графства Лімерик, 20 тис. євро - житель Вестміта.

Нагадаємо, результати проведених досліджень свідчать, що більшість людей грають у лотерею, щоб поліпшити своє фінансове становище. І українці не виняток.

Більшу частину грошей вони витрачають на поліпшення свого побуту і відпочинок з сім'єю.

Наприклад, лотерейний мільйонер Олександр Древаль (Черкаська область) планує придбати дітям житло. А домогосподарка з Черкаської області Ірина Здіорук вирішила витратити частину лотерейного виграшу на ремонт у будинку, лікування, автомобіль і довгоочікувану відпустку.

Це всього дві історії щасливих володарів лотерейних виграшів "Лото-Забава". Всього ж їх 301. Саме стільком українським гравцям пощастило зірвати куш в один мільйон гривень і більше у цій лотереї компанії "М.С.Л.".

Українські Національні Новини

Новини Світу