ispanska-prokuratura-zvinuvatila-k-ronaldu-v-ukhilyanni-vid-splati-podatkiv

Іспанська прокуратура звинуватила К.Роналду в ухилянні від сплати податків

 • 12226 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Іспанська прокуратура висунула звинувачення нападнику мадридського "Реалу" та збірної Португалії Кріштіану Роналду в несплаті податків на суму майже 15 мільйонів євро, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Повідомляється, прокуратура Іспанії висунула звинувачення відомому футболісту Кріштіану Роналду в несплаті податків на суму 14,7 мільйонів євро у період 2011-2014 років.

За висновками прокуратури, нападник мадридського "Реалу" і збірної Португалії з футболу Роналду 2010 року створив бізнес-схему, що дала йому можливість ухилятися від сплати податків з продажу прав на використання свого зображення. Ідеться про близько 150 мільйонів євро надходжень від продажу прав на зображення, які футболіст упродовж 2011-2014 років, за даними слідчих, приховав від іспанських податківців.

Нагадаємо, Верховний суд Іспанії залишив в силі рішення суду Барселони, який засудив форварда збірної Аргентини та "Барселони" Ліонеля Мессі та його батька до 21 місяців тюремного ув’язнення за ухилення від сплати податків.

Українські Національні Новини

Новини Світу