ivan-vigivskiy-vikonuvatime-obovyazki-golovi-natspolitsiyi

Іван Вигівський виконуватиме обов’язки голови Нацполіції

 • 1617458 переглядiв

КИЇВ. 20 січня. УНН. Тимчасове виконання обов’язків Голови Нацполіції покладено на Івана Вигівського Відповідне рішення Кабінет Міністрів України прийняв сьогодні, 20 січня, передає УНН.

Деталі

Відсьогодні начальник Головного управління Національної поліції України у місті Києві Іван Вигівський тимчасово виконуватиме обов’язки Голови Національної поліції України.

Нагадаємо

Відповідно до рішення Уряду, 18 січня Голова Нацполіції Ігор Клименко обійняв посаду заступника міністра внутрішніх справ – Голови Національної поліції України і одночасно розпочав виконувати обов’язки міністра внутрішніх справ України.

Контекст

18 січня у Броварах поруч з дитсадком та житловим будинком впав гелікоптер ДСНС. На борту було керівництво МВС у складі опергрупи з 6 людей, а також 3 члени екіпажу. 

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що серед загиблих в авіакатастрофі у Броварах міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін, державний секретар МВС Юрій Лубкович.

Говорячи про обставини трагедії, в ОП вказали, що керівництво МВС мало б відправитися на гвинтокрилі у відрядження в одну з "гарячих" точок, де ведуться бойові дії.

Служба безпеки України повідомила, що розпочала кримінальне провадження щодо падіння гелікоптера у Броварах. Розглядається декілька версій, серед яких: порушення правил польоту; технічна несправність гелікоптера; умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Українські Національні Новини

Політика