izrail-prodovzhuie-tsilespriamovanyi-reid-z-likvidatsii-terorystiv-u-sektori-haza

Ізраїль продовжує цілеспрямований рейд з ліквідації терористів у Секторі Газа

 • 106464 переглядiв

Бойова група 401-ї бригади "Нахаль" разом з іншими підрозділами 162-ї дивізії продовжує активні операції зі знешкодження терористів і знищення терористичної інфраструктури в центральній частині сектора Газа, включаючи будівництво інженерного мосту через річку Газа, обстріл кількох терористичних об'єктів, знищення пускових ям і установок, що використовуються терористами для запуску ракет по Ізраїлю, а також знищення десятків терористів в рукопашному бою і за підтримки авіації.

Бойова група 401-ї бригади "Нахаль" разом з іншими підрозділами під керівництвом 162-ї дивізії продовжує активні операції з нейтралізації терористів і руйнування терористичної інфраструктури у центральному секторі Гази. Про це повідомили у Щоденнику війни, пише УНН.

Ми прийшли сюди вночі, здійснили рейд на місцевість, зненацька застали ворога. Попереду ще багато роботи, ми дійдемо туди, де ворог спробує закріпитися, ми знищимо терористів.

- розповів командир 932-го батальйону підполковник Дотан.

Військовослужбовці ЦАХАЛу з 401 бригади збудували інженерний міст для перетину річки Газа, який ділить північний та південний сектори Газа. Військові успішно перетнули два центральні мости та провели обстріл декількох об'єктів терористичної інфраструктури у цьому районі.

За допомогою інженерних засобів було виявлено велику територію з пусковими ямами та установками, які використовували терористи в Газі для запуску ракет на територію Ізраїлю. Усі ці установки були знищені.

Нещодавно бійці бригади також знищили десятки терористів у рукопашних боях та за підтримки авіації в центральному секторі Газа.

Додатково

12 березня 2024 року співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України та дипломати евакуювали з сектору Газа ще 47 громадян України. Загальна кількість евакуйованих українців з сектору Газа за три етапи місії склала 363 особи.