kabmin-planuye-sogodni-skhvaliti-ugodu-pro-readmisiyu-osib-z-moldovoyu

Кабмін планує сьогодні схвалити угоду про реадмісію осіб з Молдовою

 • 10518 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні планує схвалити проект закону "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Молдова про реадмісію осіб". Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, передає УНН.

Згідно з порядком денним, також буде затверджено Імплементаційний протокол про порядок реалізації угоди з урядом Молдови про реадмісію осіб.

Урядовці, серед іншого, збираються затвердити Державну соціальну програму "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" на період до 2021 року, а також схвалити проект листа уряду до Фонду капітального розвитку Організації Об'єднаних Націй щодо членства у Партнерстві з розвитку електронних платежів (Better Than Cash Alliance).

На засіданні Кабміну планується затвердити угоду про співробітництво у сфері культури з урядом Об'єднаних Арабських Еміратів та підписати угоду з урядом М'янми про військово-технічне співробітництво.

Крім того, урядовці хочуть сьогодні схвалити Національну транспортну стратегію України на період до 2030 року й затвердити план заходів щодо реалізації Концепції оптимізації системи центральних органів виконавчої влади.

Нагадаємо, Кабмін схвалив угоду з Туреччиною про військово-фінансове співробітництво.

Українські Національні Новини

Політика