kabmin-sogodni-planuye-ukhvaliti-rishennya-pro-reorganizatsiyu-terorganiv-dms

Кабмін сьогодні планує ухвалити рішення про реорганізацію терорганів ДМС

 • 13411 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні розгляне проект постанови про реорганізацію територіальних органів Державної міграційної служби. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, передає УНН.

Відповідно до порядку денного, відповідний проект постанови доповідатиме на засіданні уряду міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Також урядовці планують схвалити зміни до Порядку утилізації військового майна Збройних сил України.

Кабмін збирається уповноважити в.о. міністра фінансів Оксану Маркарову на підписання угоди конвенції з Іспанією про уникнення подвійного оподаткування стосовно податків на доходи та запобігання податковим ухиленням.

Члени уряду планують затвердити Порядок проведення Держаудитслужбою фінансового аудиту використання грантів Європейського Союзу, а також державного фінансового аудиту інвестиційних проектів.

Будуть розглянуті на уряді зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для проведення загальнодержавних топографо-геодезичних та картографічних робіт і робіт з демаркації та делімітації державного кордону.

Крім того, урядовці планують внести зміни до Порядку спрямування до спеціальних фондів обласних бюджетів та бюджету мыста Києва 50 відсотків суми перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, визначених у розписі державного бюджету за загальним фондом, та поквартальної компенсації з державного дорожнього фонду.

Нагадаємо, уряд розпочав боротьбу з тіньовою зайнятістю.

Українські Національні Новини

Політика