kabmin-viznachitsya-schodo-pripinennya-programi-ekonomichnogo-spivrobitnitstva-z-rf

Кабмін визначиться щодо припинення програми економічного співробітництва з РФ

 • 9668 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Кабінет міністрів України сьогодні планує розглянути проект постанови про припинення дії Програми економічного співробітництва України і Російської Федерації на 2011-2020 роки. Про це йдеться у порядку денному засідання уряду, передає УНН.

Згідно з порядком денним, проект постанови на засіданні уряду має представити перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Також члени уряду збираються затвердити Державну цільову економічну програму розвитку автомобільних доріг загального користування державного значення на 2018- 2022 роки, а також розмір страхового запасу природного газу на 2018 рік.

Розглядатиметься питання щодо Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для інформаційного та організаційного забезпечення проведення 9-го Міжнародного форуму з енергетики для сталого розвитку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кабміні розробили план на випадок снігопадів і повеней

Урядовці також поговорять про утворення державної установи "Офіс із залучення та підтримки інвестицій" та міжвідомчої робочої групи з питань підготовки пропозицій щодо розв’язання системних проблем і налагодження ефективної співпраці та діалогу з іноземними інвесторами для реалізації їх пропозицій щодо поліпшення інвестиційного клімату.

Планується затвердити порядок утворення Ради з державної підтримки кінематографії.

Крім того, члени уряду збираються розглянути фінплан ДП "Енергоринок" на 2018 рік та інші питання.

Нагадаємо, парламент відхилив реформу управління державними банками.

Українські Національні Новини

Політика